Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Change Request / Technical Support

email, Joomla, Wordpress, Plesk, php, css, html, less, SEO

 Billing

Payment Problems, Late Fees, Invoice Issues, etc.